منــتــــديــات أمــــــــــــــــــــــــــيــرتــى

يسعدنا عزيزتى الزائرة ..... الانضمام إلى أسرتنا المتواضعة ..... وأن تكونى أميرة من ضمن أميرات المنتدى ..... فاهلا وسهلا بيكى وبتواجدك الجميل معنا
.....

مع تحيات أدارة المنتدى
أمـــــــيرتى



انت معنا ..... احلى ..امــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــيرة
 
الرئيسيةبوابه أميرتىمكتبة الصورالتسجيلدخولمركز تحميلخروج
اهلا وسهلا بيك عزيزتى الزائرة نورتى المنتدى بوجودك الجميل نتمنى ان تسجلى معنا وتكونى اميرة من ضمن اميرات المنتدى وهنكون سعداء بوجودك معنا  اذا احببتى ان تسجلى سجلى وسيتم ارسال رابط التفعيل على ايميلك الخاص واذا لم تعرفى تفعلى الرابط سيتم تفعيلك من خلاال المنتدى فى 24 ساعة ويتم تفعيلك وتكونى عضوة من اعضائنا الكرام نتمنى ان تسعدى معنا فى ظل اسرتنا المتواضعة لكم تحياتى

شاطر | 
 

 لحمة البصل روعة

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ديدى
مشرفة الالعاب والنكت والتسالى
مشرفة الالعاب والنكت والتسالى
avatar

البلد : مصر

الحالة الاجتماعية : طالبه

عدد المساهمات : 217

النوع : انثى

نقاط : 294

تاريخ التسجيل : 19/06/2011


مُساهمةموضوع: لحمة البصل روعة   23/7/2011, 17:21


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


الحمة مع البصل رائعة

كيلو لحمه بتلو او ضانى -
كيلو بصل كبير -
نصف كيلو طماطم-
ربع كوب سمنه -
معلقه كبيره فلفل اسمر-
وملح على حسب الرغبه-
2 كوب ماء كبير ومع الزياده على حسب

طريقة التحضير:

نسخن السمن ونقطع البصل قطع كبيره ونضسفه مع السمن حتى يلين ثم نضع الماء
ونقلب وبعد 10دقائق نقطع الطماطم ونضيفها مع البصل مع التقليب لمده 10
دقائق ثم نضيف الحمه والملح والفلفل الاسمر ونقلب جيدا لحد البصل مايدوب
ولو احتاج ماء نضيف علشان الحمه تستوى كويس هى بتغلب شويه وعند قرب سوا
الحمه نضيفها فى الفرن لحد ماتستوى كويس ويارب تعجبكم بس تقلولى رايكم فيها


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
امولة
مديرة المنتدى
مديرة المنتدى
avatar

الحالة الاجتماعية : متزوجة

عدد المساهمات : 4323

النوع : انثى

نقاط : 5788

الابراج : العذراء

تاريخ التسجيل : 23/07/2009


مُساهمةموضوع: رد: لحمة البصل روعة   22/12/2011, 11:33



الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://amirty.ahlamontada.com
شمس
مشرفة مطبخ أميرتى
مشرفة مطبخ أميرتى
avatar

الحالة الاجتماعية : متزوجه

عدد المساهمات : 649

النوع : انثى

نقاط : 704

تاريخ التسجيل : 23/04/2010


مُساهمةموضوع: رد: لحمة البصل روعة   22/12/2011, 17:32

لا انا افضل ان نشوح البصله ثم نضيف اللحمه وتتشوح قبل اضافه المايه حتى تقفل مسامتها ومش تنزل دم



وبعد ماتتشوح اللحمه ممكن تضيفى الطماطم بيكون طعمها افضل بكتير

مشكووووورة


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
لحمة البصل روعة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منــتــــديــات أمــــــــــــــــــــــــــيــرتــى :: مطبخ أميرتى :: وصفات واكلات-
انتقل الى: