منــتــــديــات أمــــــــــــــــــــــــــيــرتــى
لحمة البصل روعة 310
يسعدنا عزيزتى الزائرة ..... الانضمام إلى أسرتنا المتواضعة ..... وأن تكونى أميرة من ضمن أميرات المنتدى ..... فاهلا وسهلا بيكى وبتواجدك الجميل معنا
لحمة البصل روعة 310.....

مع تحيات أدارة المنتدى
أمـــــــيرتى

منــتــــديــات أمــــــــــــــــــــــــــيــرتــى
لحمة البصل روعة 310
يسعدنا عزيزتى الزائرة ..... الانضمام إلى أسرتنا المتواضعة ..... وأن تكونى أميرة من ضمن أميرات المنتدى ..... فاهلا وسهلا بيكى وبتواجدك الجميل معنا
لحمة البصل روعة 310.....

مع تحيات أدارة المنتدى
أمـــــــيرتى

منــتــــديــات أمــــــــــــــــــــــــــيــرتــى
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


انت معنا ..... احلى ..امــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــيرة
 
الرئيسيةبوابه أميرتىأحدث الصورالتسجيلدخولمركز تحميلخروج
اهلا وسهلا بيك عزيزتى الزائرة نورتى المنتدى بوجودك الجميل نتمنى ان تسجلى معنا وتكونى اميرة من ضمن اميرات المنتدى وهنكون سعداء بوجودك معنا  اذا احببتى ان تسجلى سجلى وسيتم ارسال رابط التفعيل على ايميلك الخاص واذا لم تعرفى تفعلى الرابط سيتم تفعيلك من خلاال المنتدى فى 24 ساعة ويتم تفعيلك وتكونى عضوة من اعضائنا الكرام نتمنى ان تسعدى معنا فى ظل اسرتنا المتواضعة لكم تحياتى

 

 لحمة البصل روعة

اذهب الى الأسفل 
3 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
ديدى
مشرفة الالعاب والنكت والتسالى
مشرفة الالعاب والنكت والتسالى
ديدى


البلد : مصر

الحالة الاجتماعية : طالبه

عدد المساهمات : 217

النوع : انثى

نقاط : 294

تاريخ التسجيل : 19/06/2011


لحمة البصل روعة Empty
مُساهمةموضوع: لحمة البصل روعة   لحمة البصل روعة Icon_minitime23/7/2011, 17:21


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


الحمة مع البصل رائعة

كيلو لحمه بتلو او ضانى -
كيلو بصل كبير -
نصف كيلو طماطم-
ربع كوب سمنه -
معلقه كبيره فلفل اسمر-
وملح على حسب الرغبه-
2 كوب ماء كبير ومع الزياده على حسب

طريقة التحضير:

نسخن السمن ونقطع البصل قطع كبيره ونضسفه مع السمن حتى يلين ثم نضع الماء
ونقلب وبعد 10دقائق نقطع الطماطم ونضيفها مع البصل مع التقليب لمده 10
دقائق ثم نضيف الحمه والملح والفلفل الاسمر ونقلب جيدا لحد البصل مايدوب
ولو احتاج ماء نضيف علشان الحمه تستوى كويس هى بتغلب شويه وعند قرب سوا
الحمه نضيفها فى الفرن لحد ماتستوى كويس ويارب تعجبكم بس تقلولى رايكم فيها
لحمة البصل روعة 05
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
امولة
مديرة المنتدى
مديرة المنتدى
امولة


الحالة الاجتماعية : متزوجة

عدد المساهمات : 4323

النوع : انثى

نقاط : 5788

الابراج : العذراء

تاريخ التسجيل : 23/07/2009


لحمة البصل روعة Empty
مُساهمةموضوع: رد: لحمة البصل روعة   لحمة البصل روعة Icon_minitime22/12/2011, 11:33

لحمة البصل روعة 354536
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://amirty.ahlamontada.com
شمس
مشرفة مطبخ أميرتى
مشرفة مطبخ أميرتى
شمس


الحالة الاجتماعية : متزوجه

عدد المساهمات : 649

النوع : انثى

نقاط : 704

تاريخ التسجيل : 23/04/2010


لحمة البصل روعة Empty
مُساهمةموضوع: رد: لحمة البصل روعة   لحمة البصل روعة Icon_minitime22/12/2011, 17:32

لا انا افضل ان نشوح البصله ثم نضيف اللحمه وتتشوح قبل اضافه المايه حتى تقفل مسامتها ومش تنزل دم



وبعد ماتتشوح اللحمه ممكن تضيفى الطماطم بيكون طعمها افضل بكتير

مشكووووورة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
لحمة البصل روعة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» محشى البصل
» البصل صيدلية متنقلة
» شنط بنات روعة
» روعة السيراميك
» ديكور روعة

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منــتــــديــات أمــــــــــــــــــــــــــيــرتــى :: مطبخ أميرتى :: وصفات واكلات-
انتقل الى: