منــتــــديــات أمــــــــــــــــــــــــــيــرتــى
المسقعة باللحمة المفرومة 310
يسعدنا عزيزتى الزائرة ..... الانضمام إلى أسرتنا المتواضعة ..... وأن تكونى أميرة من ضمن أميرات المنتدى ..... فاهلا وسهلا بيكى وبتواجدك الجميل معنا
المسقعة باللحمة المفرومة 310.....

مع تحيات أدارة المنتدى
أمـــــــيرتى

منــتــــديــات أمــــــــــــــــــــــــــيــرتــى
المسقعة باللحمة المفرومة 310
يسعدنا عزيزتى الزائرة ..... الانضمام إلى أسرتنا المتواضعة ..... وأن تكونى أميرة من ضمن أميرات المنتدى ..... فاهلا وسهلا بيكى وبتواجدك الجميل معنا
المسقعة باللحمة المفرومة 310.....

مع تحيات أدارة المنتدى
أمـــــــيرتى

منــتــــديــات أمــــــــــــــــــــــــــيــرتــى
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


انت معنا ..... احلى ..امــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــيرة
 
الرئيسيةبوابه أميرتىأحدث الصورالتسجيلدخولمركز تحميلخروج
اهلا وسهلا بيك عزيزتى الزائرة نورتى المنتدى بوجودك الجميل نتمنى ان تسجلى معنا وتكونى اميرة من ضمن اميرات المنتدى وهنكون سعداء بوجودك معنا  اذا احببتى ان تسجلى سجلى وسيتم ارسال رابط التفعيل على ايميلك الخاص واذا لم تعرفى تفعلى الرابط سيتم تفعيلك من خلاال المنتدى فى 24 ساعة ويتم تفعيلك وتكونى عضوة من اعضائنا الكرام نتمنى ان تسعدى معنا فى ظل اسرتنا المتواضعة لكم تحياتى

 

 المسقعة باللحمة المفرومة

اذهب الى الأسفل 
4 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
بنوته شقية
عضوة جديدة
عضوة جديدة
بنوته شقية


الحالة الاجتماعية : مخطوبة

عدد المساهمات : 4

النوع : انثى

نقاط : 4

تاريخ التسجيل : 04/09/2009


المسقعة باللحمة المفرومة Empty
مُساهمةموضوع: المسقعة باللحمة المفرومة   المسقعة باللحمة المفرومة Icon_minitime4/9/2009, 11:11

المسقعة باللحمة المفرومة 200708131040060


المقادير
- 1/2 كيلو باذنجان
- 1/4 كيلو فلفل رومي

- نصف كيلو لحمة مفرومة معصجة في بصلة مفرومة ومعلقتين زيت
- معلقة كبيرةمن صلصة الطماطم + طماطم مضروبة في الخلاط (حوالي 2 كوب)
- ثوم مفري.
- ملح، فلفل، شطة حسب الرغبة او ممكن استبدالها بحبتين فلفل اخضر حار مقطعين
- ملعقة متوسطة خل أبيض.


الطريقة
- يحمر الثوم في الزيت حتى يصفر لونه. ثم نضيف اليه الخل ثم الطماطم والصلصة والفلفل الاسود والملح والشطة (او الفلفل الحار المقطع)
- غطي الإناء وهدئي النار وأتركي الخليط حتى يتسبك .

- أضيفي في صينية مقدار من الباذنجان والفلفل وبعد ذلك مقدار من عصاج اللحم ثم مقدار من الباذنجان والفلفل ثم اللحم وتغطى بالباذنجان وترش بال**برة الخضراء المفرومة او البقدونس وتوضع في الفرن لمدة 15 دقيقة او الى ان يحمر الوجه المسقعة باللحمة المفرومة 004
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
بوسى
مشرفة عامة
مشرفة عامة
بوسى


الحالة الاجتماعية : متزوجة

عدد المساهمات : 823

النوع : انثى

نقاط : 1248

تاريخ التسجيل : 07/08/2009


المسقعة باللحمة المفرومة Empty
مُساهمةموضوع: رد: المسقعة باللحمة المفرومة   المسقعة باللحمة المفرومة Icon_minitime13/9/2009, 11:26

ايه الجمال ده يا بنوته يا شقيه انتى 0000الطبق جميل قوى وسهل كمان 000تسلم ايدك 0
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
امولة
مديرة المنتدى
مديرة المنتدى
امولة


الحالة الاجتماعية : متزوجة

عدد المساهمات : 4323

النوع : انثى

نقاط : 5788

الابراج : العذراء

تاريخ التسجيل : 23/07/2009


المسقعة باللحمة المفرومة Empty
مُساهمةموضوع: رد: المسقعة باللحمة المفرومة   المسقعة باللحمة المفرومة Icon_minitime18/5/2010, 21:37

شكرا يا جميل وتسلم اديكى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://amirty.ahlamontada.com
شمس
مشرفة مطبخ أميرتى
مشرفة مطبخ أميرتى
شمس


الحالة الاجتماعية : متزوجه

عدد المساهمات : 649

النوع : انثى

نقاط : 704

تاريخ التسجيل : 23/04/2010


المسقعة باللحمة المفرومة Empty
مُساهمةموضوع: رد: المسقعة باللحمة المفرومة   المسقعة باللحمة المفرومة Icon_minitime22/5/2010, 23:21

ايه يا جماعه معقوله ماحدش اخد باله الشقيه نسيت تحمر البازنجان؟؟؟؟؟؟؟؟



لازم تقلى البازنجان فى الزيت قبل ماترصه فى الصينيه طبقات مع اللحم المعصج


بس شكرا ليكى يا شقيه باموت فى المسقعه بحبها باللحم او بدون اللحم برضه بتبق جميله وخفيفه

[URL="المسقعة باللحمة المفرومة Get-5-2010-almlf_com_rb0pmhljhttp://www.almlf.com"]المسقعة باللحمة المفرومة Get-5-2010-almlf_com_rb0pmhlj[/URL[/url]]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
المسقعة باللحمة المفرومة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» بطاطس باللحمة المفرومة بالصوررررررررر
» فلفل رومى باللحمة
» الجلاش بالحمة المفرومة بالصوررررررررررر
» سمبوسك بالحمة المفرومة و الطحينة ودبس الرمان

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منــتــــديــات أمــــــــــــــــــــــــــيــرتــى :: مطبخ أميرتى :: وصفات واكلات-
انتقل الى: