منــتــــديــات أمــــــــــــــــــــــــــيــرتــى

يسعدنا عزيزتى الزائرة ..... الانضمام إلى أسرتنا المتواضعة ..... وأن تكونى أميرة من ضمن أميرات المنتدى ..... فاهلا وسهلا بيكى وبتواجدك الجميل معنا
.....

مع تحيات أدارة المنتدى
أمـــــــيرتى



انت معنا ..... احلى ..امــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــيرة
 
الرئيسيةبوابه أميرتىمكتبة الصورالتسجيلدخولمركز تحميلخروج
اهلا وسهلا بيك عزيزتى الزائرة نورتى المنتدى بوجودك الجميل نتمنى ان تسجلى معنا وتكونى اميرة من ضمن اميرات المنتدى وهنكون سعداء بوجودك معنا  اذا احببتى ان تسجلى سجلى وسيتم ارسال رابط التفعيل على ايميلك الخاص واذا لم تعرفى تفعلى الرابط سيتم تفعيلك من خلاال المنتدى فى 24 ساعة ويتم تفعيلك وتكونى عضوة من اعضائنا الكرام نتمنى ان تسعدى معنا فى ظل اسرتنا المتواضعة لكم تحياتى

شاطر | 
 

 تيشز كيك سهله جدا

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
روجينا
مشرفة أدارية
مشرفة أدارية
avatar

البلد : مصر

الحالة الاجتماعية : طالبه

عدد المساهمات : 1172

النوع : انثى

نقاط : 1376

تاريخ التسجيل : 29/07/2009


مُساهمةموضوع: تيشز كيك سهله جدا   1/8/2009, 01:11

تيشز كيك سهلة رخيصه سريعة
انا اليوم هقدم لكم طريقة سهلة جدا من طرق كثيرة تعملي بها التشيز كيك يلا ركزي معايا و خدى المقادير


*قالب كيك جاهز و لو انك بتعملى الكيك في البيت و بينجح معاكي خلاص اعمليه
*لبن حليب نصف كوب
*8 قطع جبن كيري
*3 علبة قشطة
*1 باكو جيلاتين
*2 علبة جيلى

الطريقة

*هناخد الكيك نطلعه من القالب و نقطعه شرائح
*ناخذ الشرائح و نضعها فى صينيه و نرشها بالحليب رش خفيف
هذه هى الطبقة الاولى خليها على جنب
تعالى نعمل الطبقة الثانيه

*حطى 8 قطع الجبنه الكيري فى الخلاط طبعا بعد ما تقشريهم
*حطي عليهم مقدار القشطه كله
*خذى الجيلاتين و دوبيه في شوية ماء صغيرين مغليين و قلبيهم جيدا لغاية لما الجيلاتين يدوب خالص
*حطى الجيلاتين على اللى فى الخلاط و اضربيهم الى ان يتجانسوا
*احضري الصينية اللى فيها الكيك و افردي عليه محتويات الخلاط
*دخلي الصينيه فى الثلاجة و اتركيها تماما لغاية لما تتماسك طبقة الجبن بالقشطة و خلى بالك انك تكونى مغطيه الكيك كويس بطبقة الجبنة بحيث ميظهرش اى جزء من الكيك

الطبقة الثالثة

الجيلى العادى 2 باكو اعمليهم بالطريقة العادية بس قللي مقدار الماء اللى هتحطى للجيلي يعنى بدل 2 كوب للباكو خليه 2 كوب الاربع احسن علشان يكون اكثر تماسكا
وخلى الجيلي يبرد بره التلاجة خالص


طلعى الصينيه من الثلاجة ( لازم لازم الطبقة الثانية تكون تماسكت بشكل جيد علشان لا تتداخل الطبقات في بعض )و اسكبى الجيلي على طبقة القشطة بالجبنه بس بهدوء

اخر خطوه حطيها فى الثلاجة و خليها لغاية الجيلي ما يتماسك تماما قطعيها و قدميها و بالعافيه عليكم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
امولة
مديرة المنتدى
مديرة المنتدى
avatar

الحالة الاجتماعية : متزوجة

عدد المساهمات : 4323

النوع : انثى

نقاط : 5788

الابراج : العذراء

تاريخ التسجيل : 23/07/2009


مُساهمةموضوع: رد: تيشز كيك سهله جدا   1/8/2009, 18:01



الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://amirty.ahlamontada.com
 
تيشز كيك سهله جدا
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منــتــــديــات أمــــــــــــــــــــــــــيــرتــى :: مطبخ أميرتى :: الحلويات-
انتقل الى: