امولة مديرة المنتدى
الحالة الاجتماعية : متزوجة
عدد المساهمات : 4323
النوع :
نقاط : 5788
الابراج :
تاريخ التسجيل : 23/07/2009
| موضوع: الكوسه بالبشاميل على طريقة الشيف شربيني 24/1/2010, 16:37 | |
| الكوسه بالبشاميل على طريقة الشيف شربيني الكوسه بالبشاميل المقاديركيلو كوسه مقشره و مقطعه حلقات مدوره بصله مفرومه ناعم + 4 فصوص توم مفرومينزعتر ناشف + نعناع ناشف+أي أعشاب أخرى تحبينها2 مكعب ماجيجبن موتزاريلابالنسبه للبشاميل :1 مكعب ماجي +3 ملاعق دقيق+3 ملاعق زبده +3 كوب لبن.الطريقهنضع زبده+زيت في الطاسه تم نشوح البصل و التوم لحد ما يصفروا خالصثم نضع 2مكعب ماجي و الزعتر و النعناع و أي أعشاب أخرى تفضلينهاثم نضع حلقات الكوسه و تترك على النار لحد ما تبقى سوتيه كده و دبلت , المهم ماتقلبهاش كتير عشان ماتجبش ميتها.قرب السواء نضع الملح و الفلفل.البشاميل:نضع الزبده على النار و معاها مكعب الماجي لحد ما يسيح ثم نضع الدقيق و يقلب سريعا سريعا عشان مايكلكعش بمضرب البيض اليدويثم نضع اللبن تدريجيا و نقلب برضه كويس و بعد ما نحط كل اللبن نسيبه على النار لحد ما يعمل البشاميل السمك اللي إنتي عوزاه و كل ما تقلبيه أكتر كل ما يكون سميك أكتر. ثم نضع الملح و الفلفل.بس المهم هنا في الوصفه دي البشاميل يكون خفيف شويه عشان الكوسه تتشرب منهثم نرص كل الكوسه في صينيه و من فوقها كل البشاميل و على الوش نرش جبنه موتزاريلا.ثم نضع الصينيه في الفرن تقريبا مدة ساعه إلا ربع على درجة حراره 190 أو 200.و بالهنا و الشفا | |
|
روجينا مشرفة أدارية
البلد : مصر
الحالة الاجتماعية : طالبه
عدد المساهمات : 1172
النوع :
نقاط : 1376
تاريخ التسجيل : 29/07/2009
| موضوع: رد: الكوسه بالبشاميل على طريقة الشيف شربيني 31/5/2010, 22:09 | |
| | |
|
امولة مديرة المنتدى
الحالة الاجتماعية : متزوجة
عدد المساهمات : 4323
النوع :
نقاط : 5788
الابراج :
تاريخ التسجيل : 23/07/2009
| موضوع: رد: الكوسه بالبشاميل على طريقة الشيف شربيني 9/8/2010, 01:28 | |
| | |
|